مشاوره حقوقی تعریف شرکت سهامی خاص
مشاوره حقوقی تعریف شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی که تمام سرمایه آن منحصرا توسط موسسین مشاوره حقوقی تامین گردیده و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت:
1. اظهارنامه شرکت (فرم چاپی) 2 برگ
2. اساسنامه شرکت 2جلد
3. صورتجلسه مجمع عمومی موسسین 2 نسخه
4. صورتجلسه هیات مدیره با امضای مدیران منتخب 2 نسخه
5. فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
6. ارائه گواهی پرداخت حداقل 35 % سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آنجا افتتاح شده است.
7.ارائه مجوز در صورت نیاز (بنا به اعلام اداره ثبت شرکتها)
8. ارائه تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری ( اگر آورده شرکت غیر نقدی منقول و یا غیر منقول باشد
9. ارائه اصل سند مالکیت ( اگر اموال غیر منقول جز سرمایه شرکت باشد)
روش و مراحل ثبت
1. تکمیل دو برگ اظهارنامه و تنظیم اساسنامه شرکت
2. مراجعه به اداره ثبت شرکتها و پرداخت هزینه تعیین نام به بانک مربوطه
3. مراجعه به حسابداری اداره ثبت شرکتها و تحویل اظهارنامه و اساسنامه و فیش بانکی
متصدی مربوطه بعد از رویت فیش ذیل برگ اظهارنامه را ممهور به مهر اداره ثبت شرکتها خواهد کرد.
4. جهت انتخاب نام شرکت? متقاضیان اقدام به انتخاب چند نام که دارای شرایط ذیل باشد? خواهند کرد: الف: نام خارجی نباشد? ب: قبلا به ثبت نرسیده باشد? ج: دارای معنا و مفهوم باشد? د: با فرهنگ انقلاب اسلامی مطابقت داشته باشد. بعد از انتخاب به واحد تعیین نام اداره ثبت شرکتها مراجعه و تحویل مسئول مربوطه خواهد شد که وی نسبت به تعیین نام اقدام و بعد از اخذ موافقت از مسئولین اداره ثبت شرکتها? نام انتخابی در واحد مربوطه ثبت دفتر خواهد شد.
5. مدارک مورد نیاز که قبلا ذکر گردید تحویل قسمت پذیرش اداره ثبت شرکتها شده? رسید دریافت خواهد شد و متصدی مربوطه جهت اعلام نتیجه تعیین تاریخ خواهد کرد که متقاضی بایستی در تاریخ مزبور جهت اخذ نتیجه مراجعه کرد.
6. اگر مدارک تقدیمی کامل بوده نقصی نداشته باشد کارشناس مربوطه نسبت به تهیه پیش نویس آگهی ثبت? اقدام و پس از تایید مسئولین مربوطه تایپ و در روز مراجعه تحویل متقاضی خواهد شد. متقاضی باید با مراجعه به بانک نسبت به پرداخت حق الثبتی که در ذیل اظهارنامه ذکر شده است اقدام کند.
7. همچنین به نمایندگی روابط عمومی جهت تعیین مبلغ حق الدرج آگهی مراجعه و بعد از اخذ فیش مبلغ حق الثبت مذکور در بند 6 و مبلغ حق الدرج را یکجا به بانک مربوط پرداخت کند.
8. فیشهای پرداختی تحویل حسابداری شده و متصدی مربوطه اقدام به مهر کردن اظهارنامه خواهد کرد.
9. مدارک به قسمت ثبت دفاتر ثبت شرکتها تحویل و مسئول مربوطه پس از ثبت در دفتر و تعیین شماره ثبت شرکت و درج آن بر روی اظهارنامه نسبت به اخذ امضا از متقاضی بعد از قید جمله ” ثبت با سند برابر است” ذیل دفتر را امضا خواهد کرد. سپس آگهی تاسیس تایپ شده به امضای رئیس اداره ثبت شرکتها خواهد رسید.
11. متقاضی مدارک خود و پرونده متشکله را به قسمت دبیرخانه اداره برده و پس از ثبت آگهی در دفتر اندیکاتور نسبت به درج شماره ثبت دفتر و مهر نمودن آگهی تایپ شده اقدام و نسخه دیگر مربوط به اداره را ضیط خواهد کرد.
12. بعد از تحویل مدارک? نسخه دوم آگهی به واحد روابط عمومی جهت درج در روزنامه کثیر الانتشار تحویل و نسخه اول آگهی به دفتر شرکت سهامی روزنامه رسمی (واقع در تهران- خیابان بهشت- خیابان جنوبی پارک شهر) جهت در روزنامه رسمی تحویل و نسبت به پرداخت حق الدرج نیز اقدام خواهد شد.
توجه: اگر چنانچه متقاضی قبل از انتشار روزنامه به آگهی نیاز فوری داشته باشد چند نسخه از آگهی را فتوکپی کرده و هنگام تحویل اصل آن به روزنامه رسمی میتواند فتوکپیها را توسط دفتر روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران ممهور به مهر کند. در این صورت کپیهای مزبور دارای اعتبار خواهد بود.
مشاوره حقوقی hilawyer.ir
کاشت مو طبیعی چگونه اختراع شد
کاشت مو طبیعی و پیوند موی طبیعی با پایان نامه آقای دکتر دیفن باخ درآلمان درسال 1822 با موضوع پیوند مو در حیوانات شروع شد. در دهه 19500 پزشکان ژاپنی برای نخستین بار اقدام به برداشت مو از نواحی گوناگون بدن و کاشت آن در مناطق طاس نمودند.
دکتر نورمن اورنتریخ متخصص پوست آمریکایی اولین فردی بود که درسال 1959 برای رفع طاسی مردانه تکنیک برداشت مو از پشت سر و پیوندآن در نواحی طاس جلوی سر را توضیح داد. نظر به اینکه هیچکدام از پزشکان قبل از دکتر اورنتریخ متوجه اثر درمانی این روش برای طاسی مردانه نشده و وی اولین کسی بود که پیوند مو را برای رفع طاسی مردانه انجام داد لذا در حال حاضر دکتر اورنتریخ را پدر پیوند موی طبیعی می دانند.
کاشت مو طبیعی در ابتدا با استفاده از گرافت های درشت 5-4 میلیمتری (دارای 20- 15 تارمو) انجام می شد. این گرافت ها پس از درآمدن نمای عروسکی بسیارزشتی (مثل موهای مسواک) با نمای ناهنجار به سرشخص داده که این وضعیت با افزایش سن و ریزش موهای اطراف منطقه کاشته شده بدترگردیده و تصویر کاملاً غیرطبیعی ایجاد می نمود. این مسئله باعث ایجادحس بدبینی و ناامیدی بین متخصصین پوست و بیماران نسبت به نتایج کاشت موی طبیعی شده بود.
با پیشرفت علم پزشکی متخصصین پوست ازگرافت های کوچکتری به نام مینی گرافت (حاوی 10- 5 تارمو) و سپس میکروگرافت (حاوی 3- 1 تارمو) برای کاشت مو استفاده کرده و بدین ترتیب نتایج کاشت مو بهتر و طبیعی تر گردید.
در سال های اخیر متدهای برداشت مو از منطقه پشت سر، چگونگی طراحی خط موی جلوی سر، روش های بی حسی، محلول های نگهداری از گرافت ها در بیرون از بدن، تکنیک های ایجاد شکاف و گذاشتن گرافت در محل کاشت مو، روش های تربیت تکنسین های متخصص در انجام کاشت مو و طریقه مراقبت های بعد از پیوند مو پیشرفت های اعجاب انگیزی نموده و امروزه نتایج کاشت موی طبیعی با استفاده از مینی گرافت و چیدِمان هنرمندانه آنها در دست متخصصین پوست متبحر بسیار عالی و خارق العاده شده است.
منبع: کاشت مو iranhair.net